torsdag 24 november 2011

Juholt verkar både förvirrad, lögnaktig och manipulativ!

Bloggaren Jan-Inge Flücht (Jinge) skriver idag att Juholt verkar både förvirrad, lögnaktig och manipulativ. Ett konstaterande som jag till fullo kan hålla med om. Håkan Juholt verkar vara mannen som totalt saknar självinsikt och verkar överhuvudtaget inte bry sig om vad han säger i sina uttalande.

För Håkan Juholt är det inget nödvändigt att hålla sig till sanningen för i alla sakfrågor kan han ju uppenbarligen inta en annan inställning till vid nästa tillfälle han yttrar sig. För Håkan Juholt spelar det ju uppenbarligen inge roll vad han sagt innan.

Det som är allra mest förvånande eller kanske till och med imponerande är att det fortfarande finns socialdemokrater som lägger sitt fulla stöd på Håkan Juholt. Dessa måste om möjlig till och med sakna än mer känsla än vad herr Juholt själv gör. För hur man kan försvara en person som avslöjas med lögn efter lögn och som byter åsikter lika ofta som minutvisaren hinner gå ett varv är ett mysterium.

Hur man kan tro att det finns en politisk framtid med en sådan ledare är för mig obegripligt och jag börjar mer och mer tro på statsvetaren Sören Holmberg som menar att botten långt ifrån är nådd för Socialdemokraterna med Håkan Juholt vid rodret. Sören Holmberg spår att partiet kommer att falla nedåt 15 % i väljarstöd innan man når till just dessa inbitna kärnväljare som skulle rösta på Socialdemokraterna även om partiet skulle ledas av Åsa-Nisse med en politik som Greklands. Men just det - det är ju just det som de gör!


Media: Exp1, Exp2, AB1, AB2, AB3, AB4, AB5, Svd1, Svd2, Svd3, Svd4, DN1, DN2, DN3, DN4, GP, SVT1, SVT2, SVT3, SVT4, SVT5

Bloggar: Jinge, Kent persson, Johan Hedin, Thomas Böhlmark, Mina moderata karameller, Krassman, Frank Thorén Hall, Roger Jönsson, Martin Mober

Läs även andra bloggares intressanta åsikter om , , , ,

5 kommentarer:

 1. Snart står gröten utanför dörren en liten röd junholtare smyger ogenerat omkring och förser sig med godsakerna som andra jobbat ihop?hemma i stugan väntar mor som redan har lagt vantarna på allt som företaget presterat för nu är det jul.

  SvaraRadera
 2. Ja, alla dåliga ting är tre, alltså Juholts.

  SvaraRadera
 3. Ja.Vad vet jag det är inte mitt fel, att mina förfäder skapade mig.
  Nej felet är att felet blev fel, fel från första felet och nu när felet är begått går det inte att rätta till så därför åker jag runt och försöker få rätt fel rätt .Mvh röd junholtare

  SvaraRadera
 4. Snart står gröten åter igen utanför dörren, men av en händelse har (löven) fallit i och gjort den oätlig.Hemma i varmare länder sitter stråtrövare o bedragare och väntar på mer bidrag från folket för nu är det jul.

  SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...